Ik wilde je nog even laten dat N. na je laatste behandeling beduidend meer naar links kijkt en ook haar linkerarm meer gebruikt. We zien nu weinig voorkeurshouding meer. B.K.

Het gaat goed met ., ze is een stuk relaxter en de voorkeurshouding is er niet meer. Ze krijgt steeds meer een ritme met voedingen en slapen wat ook helpt.

Bedankt voor de behandelingen!  I.D.

We zijn heel blij met de behandeling, J. lijkt direct meer bewegingsruimte te hebben. Bijzonder vak hebben jullie toch!  M.B.
 
Een goede vriendin adviseerde mij de osteopathie van Helen Kuin voor m’n lage rugpijn. Ik had het gevoel dat er gelijk een klik was toen ik Helen voor het eerst ontmoette, alsof ik haar al langer kende. Ik heb de behandelingen ervaren als een bijzondere combinatie van vertrouwdheid en professionaliteit. In totaal ben ik vier keer behandeld met tussenpozen van ongeveer 6 weken. Niet alleen mijn rug, maar vooral ook mijn organen, voeten, nek en hoofd werden behandeld. Soms was het in de weken tussen twee behandelingen alsof delen van mijn lichaam strijd met elkaar leverden. Bijvoorbeeld omdat mijn nek nog niet gewend was aan de nieuwe houding van de rest van het lichaam. Helen masseerde en her-balanceerde niet alleen, ze stelde op basis van wat ze voelde ook een diagnose en gaf adviezen. Voordat ik kwam had moest ik voorzichtig zijn bij het optillen van zelfs maar een pak melk. Nu merk ik dat ik weer geneigd ben een boodschappentas op te pakken. En als ik een keer over de limiet ga, ben ik binnen een dag hersteld, in plaats van voorheen pas na weken. In één woord: geweldig! 
 

“Jouw behandelingen hebben me erg goed geholpen bij de beperkingen en stijfheid die ik oa in mijn borstgebied ervoer. Je sluit ontzettend goed aan bij de reactie die mijn lichaam op jouw aanrakingen geeft en stemt daar je aanpak op af. Dat voelde veilig omdat we zo nooit te ‘heftig’ bezig konden zijn. Enorm bedankt” G.H.

Ik ben bij je geweest voor'” onderhoud”. Op dat moment had ik niet echt klachten. Maar je liep mijn hele lichaam na. Het begin van de behandeling is prettig. Er wordt goed naar houding en eventuele afwijkingen gekeken. Al snel kwam je bij mijn nek (had ik geen klachten) maar daar heb je een tijd gewerkt, na de behandeling heeft dat veel verlichting geboden. Na de behandeling heb ik geen hinder ondervonden aan mijn lichaam. Je aanrakingen zijn stevig, krachtig en diep. Ben erg te spreken over je consult. Dank! S.H.

Ik vond het erg prettig bij je vanochtend. Je legt alles goed uit en de handelingen die je deed waren goed. Ook met de tips eromheen kan ik zeker mee aan de slag gaan en zo hopen dat N. wat meer in haar lichaam kan gaan hangen. Ze viel gewoon weer goed in slaap in de kinderwagen dus dat was ook prima.
Ze heeft nu weer gegeten en ligt weer te slapen, ze had hier wel wat huiltjes voor nodig maar so far so good. M.J.

De behandeling van Helen heb ik als prettig ervaren door haar leuke manier van contact maken, het aandachtig luisteren en de uitleg over de werking van het lijf. Ik heb praktische tips gekregen voor nu en heb vertrouwen in de toekomstige behandeling. D.V.